Omezení provozu prodejny: pátek 18.10. až pondělí 21.10. 2024 - zavřeno (účastníme se prezentace nových kol Specialized)

Nová elektrokola: Specialized Vado SL 2 Carbon

Novinkou v nabídce elektrokol je Specialized Vado SL 2 Carbon. Jedná se o ultraprémiové lehké elektrokolo navržené tak, aby zdolalo jakoukoli cestu s větší rychlostí, stylem, sebevědomím a zábavou. To vše díky bezprecedentní kombinaci výkonu, rychlosti, dojezdu a úžasné hmotnosti Vado SL 2 Carbon – pouze 14,9 kg ve verzi LTD! Fitness, zábava a udržitelnost se stávají jedním.

Vado SL 2 Carbon bylo pečlivě navrženo tak, aby bylo fitness zábavné a dojíždění elektrické. Karbonový rám vzdorující uhlíkové stopě se super lehkým motorem Specialized SL 1.2 (stejný motor jako LEVO SL 2) a baterií s akcelerací, která vás dostane z klidu na plný plyn rychleji, než stačíte mrknout.

Jste to vy, pouze rychlejší
Nic nepřináší větší výkon, rychlost a dosah při nižší hmotnosti. Tichý tichý elektromotor Specialized SL 1.2 vám umožní dosáhnout maximální rychlosti 25 km/h během jediného mrknutí se zrychlením pro foukání vlasů a dodává 320 wattů výkonu,. Vado SL 2 Carbon je nabitý 520Wh baterií, která vydrží vaši jízdu až 5 hodin.

Jste to vy, jen víc fit
Zvolte si přesně to, co potřebujete, s bezkonkurenční personalizací a přizpůsobením jízdy. Monitorování srdeční frekvence, výkonu a kadence je dostupné přímo v aplikaci Specialized. Se zbrusu novým jasným displejem a joystickem je propojení aplikace Specialized s motorkou naprosto bezproblémové. Je to jediné karbonové kolo do 20 kg s nosičem MIK HD. Více upevňovacích bodů pro brašny, dětské sedačky, kompatibilita s přívěsem a nosnost 27 kg na zadním nosiči a až 14 kg na předním nosiči Tubus znamená, že jde o multifunkční nářadí.

Jste to vy, jen sebevědomější
Future Shock 3.2 poskytuje 20 mm plynulého zdvihu a udržuje vaše ruce a tyče stabilní pro hladší jízdu s větší kontrolou, to vše při super nízké hmotnosti a nenápadném vzhledu. S menším úhlem hlavové trubky a většími pneumatikami (47C) než předchozí generace budete mít větší jistotu při rychlé jízdě, zvládnutí jakékoli zatáčky a plavání po nerovném povrchu – dokonce i na štěrku. Navázali jsme partnerství s Apple na první integraci svého druhu, Vado SL 2 Carbon je přímo kompatibilní s Apple Find My. Stačí synchronizovat telefon s palubním počítačem a vaše kolo se stane dostupným zařízením v aplikaci Najít. Tato kombinace s Turbo System Lock znamená, že se můžete méně starat a soustředit se na jízdu.